0

Boende

Bem Vindo ligger i den lilla staden Atibaia utanför São Paulo. Atiabia har ca 100 000 invånare och är en mycket lugn och fredlig stad. Bem Vindo ligger ca 10 minuters bilkörning ifrån Atibaia i ett skogsområde och ligger således helt isolerat och mycket ostört.Området är bygget och finansierat av den forne brasilianske storspelaren och numera politikern, Marcelinho Carioca, och har ett genomgående professionellt fotbollsmässigt tänk. På själva hotellområdet finns en mindre teknikplan med naturgräs och kvällsbelysning. Alldeles utanför hotellområdet finns en fullskalig A-plan, också med naturgräs, för matcher och träning på stor yta.

Hotellområde

På hotellområdet finns en mindre teknikplan med naturgräs och kvällsbelysning.
Alldeles utanför hotellområdet finns en fullskalig A-plan, också med naturgräs, för matcher och träning på stor yta.
Det finns också ett gym, en swimming pool, en ångbastu, en utomhusgrill, en tennisplan, ett pingisbord, ett biljardbord och ett utomhustält för dans och kvällsaktiviteter.

Hotellet är uppdelat i tre byggnader och har totalt fjorton rum med två singelbäddar i varje rum, fyra rum med fyra singelbäddar i varje rum, och ett rum med dubbelsäng vilket gör det möjligt för upp till 45-46 personer att bo på hotellet samtidigt.

Hotellet är nybyggt och alla rum har en bra standard med nya möbler, tv och luftkonditionering. Lakanen i alla sängar byts två gånger per dag och hela anläggningen är ren och fräsch. Kranvattnet är även det utmärkt och används som dricksvatten.

Tre gånger om dagen serveras buffé i hotellets restaurang (se separat meny). Utöver dessa måltider tillhandahålls alltid frukt och dryck.
Det finns ingen bar att göra separata beställningar i och det finns ingen tillgång till alkohol. Önskans något extra utöver det som finns på menyn går det förstås att lösa men då måste Bem Vindos reseledare kontaktas i förhand.

Hotellmenyn

FRUKOST
Kaffe, mjölk, choklad, yoghurt, två sorters juice (apelsin och vattenmelon)
Franskt bröd, ostbröd och bullar
Godis, kex och bakelser
Flingor, sylt, smör och honung
Mager skinka, kalkonbröst, cheddarost och vit ost
Två typer av frukt (papaya och melon eller ananas)

VARMRÄTT (LUNCH / MIDDAG)
Sex typer av sallader
Ris
Bönor
Pasta
En variation av rött eller vitt kött

DRYCKER (LUNCH / MIDDAG)
Två typer av juice
Mineralvatten

EFTERRÄTTER
Hemgjorda sötsaker (söt mjölk, pumpa och guavasylt) med vit ost, mjölkpudding (med mera)

MELLANMÅL
Korv (varm eller kall) och en typ av kaka
En typ av juice
Mineralvatten
Coca Cola eller Guarana (brasiliansk läsk)

KVÄLLSMAT
Bröd och kex
Smör, färskost och gelé
Te, kall mjölk och varm choklad

* En korg med banan och äpplen finns tillgänglig under hela dagen