0

FAQ

Vad är Bem Vindo för något?
Bem Vindo är en träningsanläggning i São Paulo, Brasilien, dit fotbollslag kan resa för att träna, umgås och spela träningsmatcher mot andra fotbollslag i en ny och positiv miljö.

Varför heter det ”Bem Vindo”?
“Bem Vindo” betyder “Välkommen” på portugisiska och är ett vanligt förekommande uttryck i Brasiliens gästfria kultur. Därför kallar vi vårt fotbollsläger för just Bem Vindo.

Vilka kan resa till Bem Vindo?
Alla lag och klubbar är välkomna till oss. Vi erbjuder paketresor med flyg, boende, mat, transport, utflykter, träning och träningsmatcher till våra gäster oavsett vilket land de hör hemma i.

Vad kostar det att resa till Bem Vindo?
Varje resa måste skräddarsys eftersom behoven ser olika ut för olika kunder. Vi rekommenderar en vistelse på ca två veckor med fokus på så väl träning som gruppsammanhållning och samhörighet, men varje lag får naturligtvis välja själva hur de vill lägga upp sin vistelse hos oss. Vi arbetar utifrån kundens önskemål. Kontakta oss för mer information och prisförslag på er resa.

Vilken nivå på service kan man förvänta sig på Bem Vindo?
Vårt signum är kvalitet. Vi satsar på service och en så fulländad helhetsupplevelse som möjligt. Vi tar hand om allt ni behöver från början till slut och vi finns med er under hela resan. En reseledare kommer att finnas med er under hela er resa och väl framme i Brasilien kommer denne att samarbeta med minst en portugisisk- och engelsktalande reseledare till för att säkerställa att er vistelse blir så givande som möjligt.

Vilken standard håller Bem Vindo?
Hela hotellområdet med tillhörande fotbollsplan är nybyggt och minutiöst välskött. Alla rum har en bra standard med nya möbler, tv och luftkonditionering. Lakanen i alla sängar byts två gånger per dag och kranvattnet är utmärkt och används som dricksvatten.

Vad serveras det för mat på Bem Vindo?
Tre gånger om dagen serveras buffé i hotellets restaurang (se menyn under Boende). Utöver dessa måltider tillhandahålls alltid frukt och dryck. Alkohol serveras inte utan önskas något extra utöver det som finns på menyn måste Bem Vindos reseledare informeras i förhand.

Bor de flera gäster på samma gång på Bem Vindo?
Nej. Under er vistelse disponerar ni anläggningen helt på egen hand. Vi bokar aldrig in två kunder samtidigt. Hotellet tar sammanlagt upp till 45 gäster och är avsett för reserverade sällskap. Läs mer under Boende.

Vad är det för klimat på Bem Vindo?
Klimatet i São Paulo varierar mellan 8-16 grader Celsius (46-60 Fahrenheit) på vintern (juni-augusti) och 20-38 grader Celsius (68-100 Fahrenheit) på vintern (december-februari).
Under den varma sommarperioden är det fortfarande möjligt att träna på morgonen (kl 08-10) och på eftermiddagen (kl 15-17) utan att värmen blir ett problem.
Under vår- och höstperioderna regnar det ofta i São Paulo. Det brukar pågå under en timme under eftermiddagen innan det upphör och solen kommer tillbaka.