0

Om Bem Vindo!

Bem Vindo är en fotbollsträningsanläggning som ligger i São Paulo i Brasilien, en av världens mest spännande och händelserika storstäder.Vi skräddarsyr er vistelse hos oss helt efter era önskemål. Vi tar hand om allt ni behöver från början till slut och vi finns med er under hela resan. Vi satsar på kvalitet, service, träning, lokalkännedom och att erbjuda ett sådan bra helhetsupplevelse som möjligt.

Bem Vindo erbjuder ett utmärkt hotell i vackra omgivningar med en mindre teknikplan, en fullskalig A-plan, träningsmatcher med brasilianska lag, träning under Bem Vindos ledning, utflykter, avkoppling och teambuilding.

Ni avgöra själva hur lång ni vill göra er resa. Vi rekommenderar minst två veckors vistelse och att gästerna är minst 15 år gamla. Hotellet, liksom hela området, tar upp till 46 gäster och reserveras helt åt våra kunder.

Under sin vistelse får spelarna träna med Bem Vindos ledare, spela träningsmatcher mot brasilianska fotbollslag, åka på ett flertal utflykter i och utanför São Paulo, se en eller flera matcher i Brasilianska Serie A och få bekanta sig med den sociala och gästfria brasilianska kulturen.

Bem Vindo erbjuder ett helhetspaket som inkluderar flygbiljetter, transport till och från flygplatsen, alla transporter inom Brasilien, hotell (två personer i varje rum), alla måltider (utom vid särskilda utflykter och restaurangbesök), träningsmaterial (fotbollar, koner, mm), fotbollstränare, träningsmatcher, utflykter (museum, shoppingturer, strandbesök, mm) och reseledare under hela resan.

TRÄNINGSMATCHER

Bem Vindo har goda kontakter bland São Paulos fotbollsklubbar och vi kan bjuda in såväl A-lag, reservlag och ungdomslag för att spela träningsmatcher med våra gäster. Med A-lag menar vi i första hand lagen i São Paulos distriktsdivision samt lag i andra-, tredje- och fjärdedivisionen.

Att få spela träningsmatcher mot A-lagen i Brasilianska Serie A förstås en större process. De handlar dels om schemaläggning men också om kvaliteten på lagen är jämförbara eller inte.

I första hand bjuder vi in motståndarlagen till Bem Vindos A-plan, men om efterfrågan finns kan vi också besöka några av storlagens reserv- och ungdomslag (Santos, Corinthians, Palmeiras, Sao Paulo, Portuguesa Desportos, Bragantino, med fler) och möta dem på deras hemarena istället.

FOTBOLL, TRÄNINGSUPPLÄGG OCH MATCHER

Christiano Falconi Donegá
Jardim Marajoara, São Paulo, Brazil
Kontakt: christiano.falconi@bemvindo.se

Med en bakgrund som före detta professionell fotbollsspelare i Brasilianska Serie B, scout, ungdomstränare för argentinska storklubben Boca Juniors och med en Bachelor Degree i Physical Training från University of Paulista (UNESP), kan Christiano Falconi sin fotboll.
Efter att ha spelat ca 70 matcher och gjort 20 mål i distriktsfotbollen i staterna Mato Grosso, Santa Catarina och São Paulo samt en säsong i landets näst högsta division Serie B, har Christiano ett brett nätverk inom den brasilianska fotbollen.
Han började sin professionella karriär som offensiv mittfältare i Bragantino 1999 och kom sedan att representera sju andra klubbar innan han lade fotbollsskorna på hyllan 2006 vid den ringa åldern av 25 år, för att istället påbörja en tränarkarriär.

Christianos första jobb var att bli instruktör på Corinthians Paulistas ungdomsakademi i september 2006. Efter att sedan gått vidare till akademierna i São Caetano och Santos blev han upptäckt av den argentinska storklubben Boca Juniors och erbjuden ett jobb som scout och ungdomstränare för klubbens São Paulo-enhet. 2013 blev Christiano inbjuden av Wingate University i North Carolina, USA, för att undervisa och göra en 30 dagar lång workshop med fotbollstudenterna där.

Vi är glada över att kunna konsultera Christiano Falconis tjänster hos oss på Bem Vindo!

Christiano Falconis spelarkarriär:
Mixto Esporte Clube 2006
Campeonato Matogrossense (1st divison)
Associação Portuguesa de Desportos 2005
Campeonato Brasileiro Série B (National league)
Real Sport Arte Clube 2002-2004
Campeonato Catarinense (1st divison)
Associação Atlética Internacional de Bebedouro (lån) 2003
Campeonato Paulista (3rd division)
Associação Atlética Ponte Preta B (lån) 2003
Campeonato Paulista (4th division)
Associação Atlética Portuguesa 2002
Campeonato Paulista (1st divison)
União Suzano Atlético Clube 1999 – 2001
Campeonato Paulista U20
Clube Atlético Bragantino 1998
Campeonato Paulista U17

Christiano Falconis tränarkarriär:
São Paulo Academy of Boca Juniors – Coordinator and football coach (September 2010–)
School Futsal Club Aparm (Condo) – Coordinator and football coach (April 2010–)
Academy of Santos FC ”Meninos Da Vila” – Football Instructor (April 2009 – December 2012)
Academy of São Caetano – Football Instructor (January 2008 – April 2009)
Teacher and Head of Sport at the School of Ong Makanudos De Javeh (July 2007 – January 2008)
Academy of Corinthians Paulista – Football Instructor (September 2006 – July 2007)

FÖRSÄLJNING, SERVICE OCH ÖNSKEMÅL

Lars Sandberg
Stockholm, Sweden
Kontakt: lars.sandberg@bemvindo.se

Med en bakgrund inom journalistik, skådespeleri, företagsevent och försäljning har Lars en varierad erfarenhet inom såväl underhållningsvärlden som företagsvärlden. Lars har inga egna erfarenheter av spela fotboll professionellt men har ett genuint intresse att titta på och följa sporten sedan barnsben.

Sedan 2009 är Lars frilansande sportkommentator för Sveriges Radio och sedan 2011 även fotbollskommentator för Viasat Fotboll. Innan han blev kommentator arbetade Lars bland annat som entertainer för Fritidsresor 2001. Efter hemkomsten till Stockholm blev han ljud- och ljustekniker på Kulturskolan i Stockholm medan han ägnade fritiden åt att starta upp teaterföreningen TeaterVerket som idag har drygt 100 aktiva medlemmar.

2006 började Lars arbeta med ett filmprojekt i Kulturskolan vid namn ”1000 Unga Berättar” där ungdomar i åldrarna 13-19 fick hjälpa och stöd att göra film. Lars intresse för film växte och efter projektets slut började han på Medieskolan 2007 där han läste TV Journalistik. Lars första jobb efter utbildningen var att bli nyhetsläsare på TV4 Halland med säte i Halmstad.

Tillbaka i Stockholm blev Lars rekryterad som eventchef till det nystartade eventföretaget Green Hat People. Efter två år i rollen som eventansvarig gick Lars vidare i karriären till att bli sportreporter på Sveriges Radio Jämtland. Efter ett år i Östersund flyttade Lars tillbaka och arbetade på Radiosporten i Stockholm fram tills 2011 då han startade eget och började frilansa.

Lars första jobb som frilansare var att bli regelbunden fotbollskommentator på Viasat Fotboll samtidigt som han fortsatte ta uppdrag från bland andra Sveriges Radio. 2013 utökar Lars sitt CV med att gå in som verksamhetsansvarig på Bem Vindo med en uttalad målsättning att kunna erbjuda jordens bästa försäsongsläger.